МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ

Прекрасни групни тури во кои комбинирано се посетуваат руските убавици - Москва и Санкт Петербург. Летовите се од/до Белград, а дадените цени во тотал со сите програмски трошоци вклучени (освен факултативни екскурзии).


Термини со поаѓање во Април:
 

» 05.04 - 11.04 (6 ноќи / 7 дена - 660 €)
» 16.04 - 23.04 (7 ноќи / 8 дена - 735 €) 
» 29.04 - 05.05 (6 ноќи / 7 дена - 795 €)

 

*** Сите наведени термини се со гарантиарни поаѓања, а местата лимитирани и предмет на расположливост 
*** Авионски превоз од Скопје на барање може да се обезбеди, со доплата во зависност од расположливоста на места на лет.