ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

» Изберете ја Вашата дестинација и реализирајте го вашиот сон со патување на  Малдиви, Сејшели, Занзибар, Маурициус, Куба, Доминикана, Мексико, Шри Ланка, Бали, Ломбок, Тајланд, Малезија, Индија, Кина, Дубаи, Египет, Тунис, Мароко ...

 

За сите сладокусци, истражувачи и авантуристи, светски патници со специфични афинитети и барања - тука сме да ги претвориме Вашите идеи и патувачки потреби во реалност. Спремни сме да Ве советуваме и да го организираме Вашето патување до најдалечните меридијани на светот, на професионален, софистициран и пред се сигурен начин...

Располагаме со огромна палета на дестинации во кои имаме изградено долгогодишни стабилни партнерства; соработуваме со повеќе туроператорски хотелски системи (HotelsPro, GoGlobal, HotelBeds, итн); а како IATA - сертифицирана агенција можеме да букираме карти со сите светски авиокомпании, редовни или "Low Cost" превозници. 

Изберете ја Вашата дестинација и исконтактирајте не за да подготвиме персонализирана предлог понуда за Вашето патување.

 

Контакт Информации

Канцелариски телефони:

☎ + 389 2 2464 440
☎ + 389 2 2463 838
☎ + 389 2 3201 213

 

Дежурни телефони за итни ситуации:
  + 389 75 432 872
  + 389 75 455 139

 

e-mail
info@aurora.com.mk 
aurora@aurora.com.mk 

 

Продажни канцеларии:

25 години на препознатлива локација, во сопствени модерни простории:

Скопје - Аеродром - 3 Бисери 
(бул. Јане Сандански, ТЦ 3 Бисери - до сендвичара 7ца)
» Отвори мапа

Формулар за контакт