ЗА АГЕНЦИИ

B2B Agent Log In

 

Почитувани колеги,

 

Пријавете се на нашиот софистициран B2B онлајн систем за резервации на агенти, како би можеле на едноставен и брз начин да ја следите нашата понуда како и да правите резервации во реално време. 

 

За да може да го користите потребно е да имате активен договор за соработка со Аурора Турс. Доколку немате договор, Ве молиме пратете ни ги вашите основни информации на мејл (назив на агенција, адреса, тековна состојба, копија од лиценца, контакт податоци) .

За дополнителни информации и пристапни кодови Ве молиме контактирајте не!