АВИОНСКИ БИЛЕТИ ► ЗА ЦЕЛ СВЕТ

 

Како IATA - сертифицирана агенција, преку глобалниот дистрибуционен систем “AMADEUS” Ви овозможуваме брза, ефикасна и професионална услуга како и сите информации поврзани со планирање на Вашето авионско патување, по најниски тарифи на сите етаблирани светски авио компании.

 

Стручниот и сертифициран персонал е спремен да одговори на било кое барање во секое време, за индивидуално или групно патување, за физички или правни лица, на персонализиран но секогаш професионален начин. 

 

Наша цел е со Вас заедно да го испланираме патувањето кое ќе го паметите!


Како да направам резервација?

 

Авионски билети можете да резервирате телефонски, преку E-mail, или лично во канцелариите на Аурора Турс во 3 Бисери - Аеродром (Скопје)

 

» (02) 2464 440 / 2463 838
» aviobileti@aurora.com.mk

» Скопје - Аеродром - 3 Бисери (Мапа)


Корисни Линкови

 

» За преглед на Вашиот итинерер клинете на www.checkmytrip.com и внесете го презимето и бројот на резервацијата кој сте го добиле во Аурора

» Меѓународен Аеродром Скопје

» IATA - International Air Transport Association


Airplane-sunset.jpg

 

 

Формулар за контакт